2015. február 5., csütörtök

Januári zárás

Olvasások


J R Ward: Újjászületett szerető - Jobb lett, mint gondoltam; lassan haladt a történet, ám itt kifejezetten szükséges volt, a főszereplő változásához idő kellett. Több évszakon át játszódott (talán volt egy év is?), amit jó megoldásnak tartottam.

Anna Gavalda: Édes életünk - Két énkereső fiatal életébe nyerhetünk bepillantást. Nagyon szerettem olvasni, néhol megható volt, néhol vicces, mindenképpen emberi; Gavalda jól belelát a mostani fiatalok helyzetébe. A többi könyvét is el fogom olvasni.

Rachel Hawkins: Demonglass -  Az első könyvet a humor vitte el a hátán, ami itt is megtalálható, ám ez egy jóval komorabb kötet. Sajnos a szerelmi háromszög beleerőltetése miatt nem volt teljes az örömöm, összevetve élveztem. Kíváncsi leszek a záró kötetre.


Folyamatban van: Amy Kathleen Ryan: Flame, Katja Millay: Nyugalom tengere

A hónap legjobbja: Édes életünk

Beszerzések




Sara Rattaro könyvét 500 Ft-ért vettem a Könyvudvarban (végre oda is eljutottam), a Brothers to the death-re pedig már július óta vágyakozom, úgyhogy nagy az örömöm. :)
A Szikomorfán születtem és Az idő partjain c. könyvekre másoknál figyeltem fel, remélem, mindkettő beváltja a hozzá fűzött reményeim.

4 megjegyzés:

  1. Jó könyveket szereztél! Az idő partjaint majd egyszer megveszem én is, de most átpriorizáltam az életemet kicsit, és próbálom minimálisra csökkenteni a kiadásokat. Főleg úgy, hogy otthon is van egy rakat olvasatlan, meg a könyvtárban is :)
    A Szikomorfát tuti szeretni fogod, de ezt talán már írtam. Mindenkinek ezt írom :)

    VálaszTörlés
  2. De örülök, hogy Neked is ennyire tetszett az Édes életünk! :) Nemrég olvastam a Kis kiruccanást, az egy tipikus szombat vagy vasárnap délutáni olvasmány és csak ajánlani tudom.

    VálaszTörlés
  3. De jó, remélem tetszeni fog Az idő partjain! :) :) :)
    A Gavalda könyvet én most kaptam kölcsön :)

    VálaszTörlés
  4. katacita: Én is próbálom visszafogni magam és kevesebbet venni, a szikomorfásat például szülinapomra kaptam. Na meg nekem is van otthon csomó olvasatlan + könyvtáriak.

    Andiamo: Köszi, felírom magamnak. :)

    Pupilla: Remélem, neked meg az fog tetszeni. :)

    VálaszTörlés