2014. január 31., péntek

Januári szerzemények

2014 első hónapjában öt könyvvel gazdagodott a magánkönyvtáram.
A legelső szerzemény Gaura Ágnestől a Vámpírok múzsája. Sok jót hallottam róla és az is tetszett, amennyit eddig olvastam belőle.
Szülinapomra kaptam Kate Morton legújabb regényét, a Távoli órákat. A Mortontól már megszokott brilliáns történetvezetésre várok. Elkezdtem olvasni, eddig nagyon jó.
Múlt héten nagy akciók voltak a kiadóknál és más könyves oldalakon, többek között a Book&walk oldalán. Lakatos Levente krimijét (Bomlás) nem tudtam otthagyni, csupán 400 Ft volt.
Ma vettem meg Alma Katsu Halhatatlan című trilógiájának második részét, a Megtorlást. Ez az a könyv, ami az összes közül a legjobban érdekel, hamarosan olvasom.
Szintén ma vettem meg Dennis Lehane Egy pohárral a háború előtt című könyvét. A közeli kisboltban találtam, 500 Ft volt. Még nem olvastam az írótól, de a Viharsziget című filmet láttam, amit nagyon szerettem; azóta érdekelnek Lehane könyvei.

3 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem tudom, mi történt a kommenteddel, én nem nyomtam meg semmit...
      Viszont emlékszem rá, mit írtál: "Nagyon jókat szereztél be, a Bomlásnak különösen örülök, de a Gaurának is, nekem is megvan és várólistás."
      A Bomlásba már belenéztem, eddig tetszetős, de előbb a Megtorlást akarom elolvasni, az elsőbbséget élvez. :)

      Törlés
    2. óó, sajnálom, nem tudom mi történhetett, de gondoltam, hogy nem te törölted ki :D csak nem írok olyan csúnyákat :D
      Remek terv, a Megtorlást is sokan imádják, biztos jó lesz :)

      Törlés