2014. november 10., hétfő

Októberi zárás

Bár kissé megkésve, de itt a havi leltár. Szinte hihetetlen, de egy könyvet sem vettem a hónapban. Nem is emlékszem, mikor volt ilyen utoljára. :D Viszont (magamhoz képest) sokat olvastam, ezeket:




Ami kihagyható élmény: Àrnyék és csont
A hónap könyve: A parfüm titka
Pozitív csalódás: Hex hall, Angyalok bukása
Vártam, de csalódtam: Expedíció

Kicsit sajnálom, hogy az Expedíció nem tetszett, mert nagyon kíváncsi voltam rá. A dolgok egy idő után bizarr irányba mentek el, ami nekem kicsit sok volt. Azért még érdekel a folytatás, azt is könyvtárból fogom megszerezni.

Rámjött az újraolvasási vágy, az FTT 2. és 6. részei kerültek sorra. Bár az ilyen műfajú könyvek nem tartoznak a kedvenceim közé, ez a sorozat mégis megmaradt. (Azért ennek is vannak hibái, nem is kevés, de erről majd egy másik posztban.)

8 megjegyzés:

  1. Sajnálom, hogy nem tetszett az Expedíció. Hát igen, elég bizarr könyv, a folytatások is, valami "mérgező" járja át... de a második kicsit realisztikusabb, és nem a térségben játszódik jórészt. :) A harmadikkal jól megakadtam én is, de azért be fogom fejezni. :)

    VálaszTörlés
  2. Az újraolvasás nálam is megy most, aztán ideje lenne haladni a szűz könyveimmel is :)
    Az Expedíció tényleg nagyon bizarr, bizonyos jelenetek nélkül én is jobban ellettem volna:) De megnyugtatlak, ennél már csak bizarrabb lesz, főleg a 3. rész...

    VálaszTörlés
  3. Hm, ha összejön a találka, inkább elmondom személyesen, nekem mi a véleményem Vandermeerről.:D

    VálaszTörlés
  4. Pupilla: akkor megnyugodtam. :) Ma ki is vettem a másik két részt, hamarosan nekiállok.

    Katacita: de jó ez a szűz könyv kifejezés. Igen, láttam, hogy a Zombiháborút újraolvasod - nekem pl az még szűz könyv :) Miket tervezel még mostanában olvasni (amit még nem olvastál)?
    Jó tudni, hogy a harmadik még jobban az; már csak azért is el akarom olvasni, mert nem tudom elképzelni, milyen bizarr dolog lehet még benne (bár tudom, hogy a helyszín tökéletes az ilyen dolgoknak).

    Amadea: :D Rendben.

    VálaszTörlés
  5. Hát, a Déli-Végek utsó részében nekem már sok minden nagyon felfoghatatlan volt, hiába, túl földhözragadt vagyok, és utálom, ha valami nem egyértelmű :)
    Majd hamarosan olvasom a Geek Girlt (magyarul vmi hosszú címe van), arra már nagyon kíváncsi vagyok:))) (Arról meg megpróbálok leszokni, hogy mindenkinek ajnározzam a Zombiháborút, mert elég fura szerkezetű könyv, és nem töretlenül pozitív a fogadtatása, de jajj szerintem annyira jó!!!:))

    VálaszTörlés
  6. Nekem már az első rész is az volt valamennyire, akkor milyen lehet a harmadik...
    Arra én is kíváncsi vagyok (am a magyar címe nem tetszik).
    :) Szerintem tök jó, ha valaki így rajong valamiért. Így teljesen érthető, hogy reklámozod. Volt olyan, ami újraolvasás kapcsán tűnt fel? Változtatott valamit a véleményeden? Az ilyenekre mindig kíváncsi vagyok. :)

    VálaszTörlés
  7. I hope the sequel of Expedíció works better for you! Thanks so much for stopping by! Jen @ YA Romantics

    VálaszTörlés